Multicurae

DIETIEK

Diëtiste Jana zorgt voor de begeleiding rond voeding, dit binnen allerlei gebieden zoals: overgewicht, obesitas, sport, allergieën en intoleranties, hoge bloeddruk of cholesterol,  spijsverteringsproblemen, zwangerschap, borstvoeding, …

Een diëtiste is zoveel meer dan enkel iemand die je helpt vermageren. Het woord ‘dieet’ wordt dan ook veelal verkeerd gebruikt, ‘dieet’ betekent je voedingsgewoonten. Een verandering in dieet betekent dan ook niet dat je minder moet eten, enkel soms andere en betere keuzes maken die aangepast zijn aan je huidige situatie.

Deze keuzes zijn voor iedere persoon verschillend. Om deze reden wordt er niet gewerkt met vaste methoden of schema’s, maar wordt er gekeken welke voeding er het beste past bij
jouw gewoonten en voorkeuren.

Bij een eerste consultatie zal er vooral kennis gemaakt worden. De reden hiervan is omdat ik je goed wil leren kennen om je op deze manier optimaal te kunnen begeleiden. Onder deze kennismaking kan begrepen worden dat ik volledig je voedingsgewoonten en andere dagelijkse gewoonten zal bevragen. Dit kan eventueel gebeuren met gebruik van een eetdagboek. In een later stadium kan op deze manier je voeding het beste aan je dagelijkse leven aangepast worden. Uiteraard worden hier ook reeds belangrijke vragen rond voeding beantwoord en krijg je reeds enkele tips mee.

Prijs: 55 euro

Tijdens de tweede consultatie wordt het eventuele eetdagboek besproken en gekeken welke aanpassingen er dienen gemaakt te worden. Verder dient deze consultatie om uitleg te geven rond de invloed van voeding op jouw situatie en hoe we de voeding er optimaal op kunnen afstemmen. Om ervoor te zorgen dat je niet wordt overladen met informatie, zullen de aanpassingen naargelang je situatie in stadia verlopen. Op deze manier is het ook haalbaar om de veranderingen op lange termijn vol te houden.

Prijs: 30 euro

Tijdens de verdere opvolging overlopen we de resultaten en maken we verdere aanpassingen. Er wordt ook telkens besproken hoe je je zelf voelt bij de begeleiding aangezien het belangrijk is dat je je hier goed bij voelt. Wanneer dit niet het geval zou zijn, kijken we samen hoe we dit kunnen veranderen.

Prijs: 30 euro

Consultaties aan huis zijn mogelijk (binnen een afstand van 15km van de praktijk), hiervoor wordt een vaste prijs van 5 euro bijgeteld bovenop de prijs van het consult.

Via deze link word je doorverwezen naar een online agenda. Zo kan je snel en gemakkelijk je afspraak maken:

https://www.dietistejanacamphens.com/book-online 

Natuurlijk mag je ook zeker bellen of mailen! Mijn gegevens vind je op mijn pagina bij ‘therapeuten’.