Multicurae

Sanne Stoepel - Auti-coach

  • Sanne Stoepel
  • 14-11-1990
  • 0498 75 22 79
  • sannestoepel@multicurae.be

Life begins at the end of your comfort zone

Sinds 2013 ben ik leerkracht buitengewoon onderwijs. Een job die ik zeer uitdagend vind en met veel passie doe. Op woensdag, donderdag en vrijdag geef ik nog steeds les op een school voor buitengewoon onderwijs te Aalst.

In 2017 besloot ik om het postgraduaat autisme te volgen aan de Arteveldehogeschool, mede mogelijk gemaakt door Autisme Centraal. Een opleiding die me reeds jaren aansprak, deels door situaties die ik meemaakte op school & in mijn dagelijkse leven. Het was een enorm boeiend jaar, waarin we echt klaargestoomd werden om de autismeproblematiek tot in de diepte te doorgronden. 

Op school mis ik de tijd en ruimte om individueel met kinderen of volwassenen te werken. En dat is net wat ik graag doe. Samen op zoek gaan naar hulpmiddelen om eenvoudiger & met meer rust door het leven te gaan.

Bijscholingen

– 2017-2018 Postgraduaat Autisme, Arteveldehogeschool

– 2018 Stressmanagment, Autisme Centraal