Multicurae

Sien Gernaert - Logopediste

In the middle of difficulty lies oppurtunity  – Einstein

In 2008 studeerde ik af als master in de moraalwetenschappen. Vervolgens werkte ik verschillende jaren als arbeidsbegeleider.  Mensen zeer praktisch en concreet helpen ligt mij heel erg. Door een grote medische interesse en een voorliefde voor taal besloot ik om logopedie te gaan studeren. Deze studies bleken de juiste keuze. Begin 2020 beëindigde ik mijn studies aan  HoGent.

Tijdens de opleiding deed ik stages in zelfstandige praktijken en in het buitengewoon onderwijs. Zo kwam ik in contact met diverse doelgroepen en uiteenlopende logopedische stoornissen (o.a. spraak-, taal- en leerstoornissen). Na mijn studies ging ik meteen aan de slag bij MultiCurae.

Met veel geduld en empathie kijk ik ernaar uit om samen met cliënten en collega’s op zoek te gaan naar de beste manier om onze doelstellingen te bereiken.

Bijscholingen

o  2019: Assessment and treatment of autism aan Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven

o   09/2020: Het nieuwe SMART is SCART

o   04/2021 Minicursus FonoLog (online)

o   11/2021: Suus & Luuk Studiedag

o   03/2022: Basiscursus OMFT – Logopedie en Tandheelkunde

o   04/2022: Basisworkshop Fonologie (online)

o   04/2022: Basisworkshop Metaphon (online)