Multicurae

Jana Camphens - Diëtiste

Geloof in die ene reden waarom het wel kan.

Gezond leven en daarbij dus ook voeding zijn een belangrijk deel in mijn leven. Door deze interesse en het graag helpen van mensen ben ik de richting voedings- en dieetkunde gaan volgen. Tijdens deze 3-jarige opleiding groeide mijn focus op het helpen van personen doormiddel van het aanpassen van de voeding steeds meer.

Hierbij heb ik ook het beeld gevormd dat er geen perfecte begeleiding bestaat voor elke problematiek. Elke persoon is anders en met deze reden sta ik niet achter een vast begeleidingsschema. Ik ga samen met jou op zoek naar de begeleiding in voeding die het beste bij jou en je voorkeuren past. Op deze manier zijn alle begeleidingen individueel aangepast aan de persoon die bij me terecht komt.

Bij gezond leven hoort ook beweging en sport. Om personen die aan sport doen (recreatief, competitief, topsport) optimaal te begeleiden, volg ik tot december 2018 nog een postgraduaat sportdiëtetiek in Nederland.

Naast gezonde voeding kan je bij mij voor veel diverse dingen terecht zoals overgewicht, obesitas, allergieën, intolerantie.

Specialisaties

– Sportvoeding

Bijscholingen

– Sportvoeding aan HAN Hogeschool Nederland in september 2018.