Multicurae

Fijn afslanken met de BodySculptor

Afslanken betekent minder vetten vasthouden. Wanneer je reeds verschillende diëten en sporten geprobeerd hebt, maar merkt dat dit toch geen blijvend effect heeft, kan dit te wijten zijn aan je lipolyse. 

Wat is lipolyse? 

Vet is één van de brandstoffen die het lichaam gebruikt als energie. In ons lichaam zitten twee soorten vet: de subcutane vetten (of onderhuids vet) en de viscerale vetten (buikvet). Deze vetten zitten opgestapeld in cellen en moeten vrijgemaakt worden. Dit is wanneer de lipolyse in beeld komt. Lipolyse maakt deze vetten vrij om te kunnen verbranden. 

Net zoals spieren sterker en zwakker kunnen worden naar gelang de manier waarop ze gebruikt worden, kan ook de lipolyse sterker of zwakker worden. Zowel genetische aanleg, leeftijd als levensstijl hebben in invloed op de werking van je lipolyse.

Je bent van nature geboren met een lichaam die de vetten liever bijhoudt of snel verbrandt, dit is je genetische aanleg. Naarmate je ouder wordt, vertraagt de stofwisseling en is het moeilijker om af te slanken. Dat is de invloed van je leeftijd. De lipolyse verzwakt ook indien je weinig beweegt en veel koolhydraten opneemt. 

Met de BodySculptor trainen we de lipolyse en stimuleren we de vetverbranding. Hierdoor haal je meer rendement uit je inspanningen.

BIOSTIMOLOGY®

 BodySculptor biedt een unieke therapie op basis van de medische, gepatenteerde technologie BIOSTIMOLOGY®. Deze therapie is ontwikkeld door Dr. Greff in Parijs. Hij specialiseerde zich in het behandelen van patiënten met obesitas en ontwikkelde deze methode gericht op de samentrekking van de gladde spieren.

Voor wie?

Bodysculptor is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een therapie voor:

Hoe verloopt een behandeling?

Een traditionele kuur bevat 12 sessies van een half uur aan een frequentie van twee keer per week. Nadien is het mogelijk om één keer per week of om de twee weken een onderhoudsbeurt in te plannen.