Multicurae

Amie Poppe - Logopediste

Elke dag is een nieuwe kans om te groeien, te leren en te verbeteren.

Na het middelbaar was de beslissing om logopedie te studeren snel genomen. Ik behaalde mijn diploma als logopediste aan Hogeschool Gent in januari 2024. Tijdens de opleiding ontdekte ik een passie voor het beroep. Ik liep stage in een zelfstandige praktijk, een school en zelfs in een ziekenhuis. Ik kwam reeds in aanraking met verschillende problematieken waaronder leerstoornissen, taal- en spraakontwikkelingsstoornissen, oromyofunctionele stoornissen, stemstoornissen en neurogene stoornissen.

Ik was twaalf jaar lid en vier jaar leidster bij Chiro Sjaloom Ertvelde. Daar heb ik geleerd hoe ik samenwerk, kinderen begeleid en creatief ben in het bedenken van spelvormen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke activiteiten te doen met mijn vrienden en een goed boek te lezen.

Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een zorgzaam, rustig en empathisch persoon.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie de juiste methoden en strategieën te zoeken om doelen te bereiken. Ik wil mij dan ook graag

Bijscholingen

2023

Symposium Gentse Stemmen: When brain touches voice: stem- en spraakrevalidatie bij mensen met neurodegeneratieve aandoeningen

2021

Deelname NLVF-Congres