Multicurae

Logopediebus

Wij merkten de laatste tijd dat we steeds meer aanmeldingen kregen uit iets verder gelegen regio’s zoals Wondelgem, Mariakerke, Watervliet, Moerbeke, etc. Deze cliënten stuitten vaak op een lange wachtlijst bij logopedisten in de buurt. Toch is voor veel van deze cliënten de verplaatsing naar Ertvelde moeilijk of niet mogelijk. Aangezien er maar 4 middagen in een week zitten en de momenten op school altijd goed gevuld zijn, zochten we naar een oplossing.

 Dit bracht ons bij onze LogopedieBus. Ons busje doet dienst als rijdend therapielokaal en kunnen we verplaatsen naar believen. Op deze manier willen we onze diensten nog toegankelijker maken en dichter bij onze cliënten brengen. Momenteel heeft de LogopedieBus al twee naschoolse standplaatsen: op dinsdag is hij te vinden in Langerbrugge en op woensdag, donderdag en zaterdag in Wondelgem. We hopen natuurlijk dat hij op termijn ook nog op andere plaatsen leerlingen kan ontvangen.

Wens je meer informatie over onze standplaatsen of wil je een standplaats dichter bij jou in de buurt? Aarzel dan niet ons te contacteren!