Multicurae

Maritte Dhaeze - Logopediste

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

In het middelbaar studeerde ik Gezondheids- en Welzijnswetenschappen, ik wist dus al vroeg dat ik in de gezondheidszorg verder wou. De opleiding ‘Logopedie’ sprak me meteen aan, dus ik besloot om de sprong te wagen. Eenmaal ik de keuze had gemaakt werd het me al snel duidelijk dat ik nooit meer iets anders wou doen. Mijn studiekeuze groeide uit tot een passie en ik ben dan ook zeer dankbaar en enthousiast dat ik mijn passie met jullie kan delen.

Op stage kreeg ik de kans om kennis te maken met het brede logopedische vakgebied. Zo liep ik stage in een zelfstandige praktijk, een voorziening voor volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking en in het buitengewoon lager onderwijs. In de verschillende settings deed ik ervaring op in taal-, leer-en spraakproblemen.

Na de opleiding ging ik meteen aan de slag in het werkveld, maar ik blijf me met veel plezier steeds verder bijscholen om kwaliteitsvolle zorg te verlenen.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie dit mooie pad te bewandelen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je altijd verder.